Of je nu groots of juist heel klein wil uitpakken met je (video) content, tijdens het creatie proces worden de volgende stappen altijd doorlopen.

 

1. Startpunt
Wij houden de boodschap tegen het licht. Zodra het helder is aan welke doelgroep je de boodschap wil overbrengen. Bepalen we gezamenlijk de uitstaling van de content. Dit is de opmaat naar de conceptontwikkeling.

2. Concept
Aan de hand van de boodschap en de bedachte vorm van communicatie wordt een passend concept ontwikkeld. In het concept staat het idee compleet uitgeschreven toegespitst op jouw budget.

3. Script
Het script beschrijft hoe het concept in de content verwerkt wordt en wat er moet gebeuren. Welke beeldvoering er nodig is om de content te maken: interview vragen, tekstinhoud en muzikale idee├źn.

4. Opnamen
Tijdens de opnamedag(en) zorgt de filmcrew ervoor dat de beeld en geluid opnamen van de hoogste kwaliteit zijn.

5. Montage
In de montage selecteren wij de mooiste beelden voor jouw content en de grafische elementen worden toegevoegd.
De eventuele voice-overs worden opgenomen, ondertitels geplaatst en de juiste muziek wordt gekozen. Samen met jou bekijken we het resultaat.

6. Oplevering
Het is nu tijd om de content zijn werk te laten doen. Voor iedere vorm van distributie leveren wij het meest ideale formaat aan zodat jij hier geen omkijken naar hebt.